** неофіційна сторінка про м.Сокаль і Сокальський район
Зробити сторіку домашньою
Перейти на головну  - www.sokal.lviv.ua  /Сокаль і Сокальщина/
контактипро нас, про проект
книга гостей
Фотогалерея

Відеокаталог

Нам цікаво знати:



Безкоштовні точки доступу до мережі інтернет від Інтернет та сервіс провайдер

МІНІСТЕРСТВО ДОХОДІВ І ЗБОРІВ УКРАЇНИ

Google


 
 

Сокаль і Сокальщина : новини ::25.05.2019

НОВИНИ СОКАЛЬЩИНИ

    25 травень 2019 року

Пошук в новинах   

анонс

П О Р Я Д О К  Д Е Н Н И Й
П О Р Я Д О К Д Е Н Н И Й

П О Р Я Д О К  Д Е Н Н И Й
XХХVIII позачергової сесії VІI скликання Сокальської міської ради
від 24 травня 2019 р.


1. Земельні питання (доп. Миколайчук Л.Я.).
1) про затвердження технічної документації;
2) розгляд заяв по земельних питаннях.
2. Про внесення змін до показників бюджету міста Сокаль на 2019 рік (доп.Ділай Л.М.).
3. Про роботу дошкільних навчальних закладів м.Сокаля в літній період 2019 року(доп.Ділай Л.М.).
4. Розгляд депутатських запитів, звернень, заяв та скарг мешканців міста Сокаля.
5. Різне.


проект
СОКАЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
 сесія VIІ скликання

РІШЕННЯ

.2019 №                                                                  м. Сокаль

Про затвердження проекту землеустрою щодо
відведення земельної ділянки в постійне
користування для  розміщення та експлуатації
основних, підсобних і допоміжних будівель та
споруд технічної інфраструктури (виробництва
та розподілення газу, постачання пари та гарячої
води, збирання, очищення та розподілення води)
по вул. Яворницького,106 в м. Сокалі
 
             Керуючись  статтями 12 , 92 , 122, 125 , 126, 186    Земельного    Кодексу    України , Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», розглянувши проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування для  розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд технічної інфраструктури (виробництва та розподілення газу, постачання пари та гарячої води, збирання, очищення та розподілення води) по вул. Яворницького,106 в м.Сокалі, клопотання Сокальського міського комунального підприємства водопровідно-каналізаційного господарства в особі директора І.Лащука, міська   рада  , -

В И Р І Ш И Л А : 

1. Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування для  розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд технічної інфраструктури (виробництва та розподілення газу, постачання пари та гарячої води, збирання, очищення та розподілення води) площею 13,9900 га (кадастровий номер  4624810100:01:002:0524) Сокальському міському комунальному підприємству відопровідно-каналізаційному господарству по вул. Яворницького,106 в м. Сокалі.
2. Передати Сокальському міському комунальному підприємству відопровідно-каналізаційному господарству в постійне користування земельну ділянку площею 13,9900 га (кадастровий номер  4624810100:01:002:0524) для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд технічної інфраструктури (виробництва та розподілення газу, постачання пари та гарячої води, збирання, очищення та розподілення води) по вул. Яворницького,106 в м. Сокалі.
3. Земельну ділянку використовувати за цільовим призначенням та дотримуватись встановленого правового обмеження для охоронних зон інженерних мереж та інших споруд, розміщених на земельній ділянці та суміжних територіях і забезпечити доступ для їх обслуговування відповідним інженерним службам. Врахувати наявні обмеження у використанні земельної ділянки:
- право проїзду на транспортному засобі по наявному шляху, право проїзду на транспортному засобі площею 0,1532 га;
- охоронні зони навколо (вздовж) об’єкта енергетичної системи, охоронна зона енергетичних мереж загальною площею 2,2589 га ( 0,0598 га та 2,1991 га);
- охоронні зони інженерних мереж (каналізаційна мережа) загальною площею 1,7817 га (1,4353 га, 0,0595 га, 0,2869 га);
- охоронну зону навколо інженерних комунікацій, охоронна зона інженерних мереж (водопровід) площею 0,3912 га.
3. Зареєструвати речове право (право постійного користування) на вищевказану земельну ділянку у встановленому законодавством порядку .
4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на комісію з питань архітектури та земельних відносин.


Міський  голова                                                                   Вадим КОНДРАТЮК

 


СОКАЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
XXXVІІІ сесія VIІ скликання
РІШЕННЯ
  
24.05.2019 м. Сокаль №
  
Про  внесення  змін  до  показників
бюджету  міста  Сокаля на   2019 року  
 
Керуючись п. 1 ст. 26  до  Закону  України  «Про  місцеве  самоврядування в Україні»,  враховуючі  потребу  в  коштах  для  проведення  видатків  сесія  міської  ради  ,  -

             В И Р І Ш И Л А:  

1. Внести зміни до показників бюджету міста Сокаля на 2019 рік згідно з додатком.
2. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань економіки та бюджету.

 

Міський голова                          Вадим КОНДРАТЮК

 

 

СОКАЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
XXХVIII сесія VIІ скликання
РІШЕННЯ
  
24.05.2019 м. Сокаль  №
  
Про роботу закладів  дошкільної освіти м.Сокаля
в літній період 2019 року  

Відповідно до статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Закону України «Про дошкільну освіту», Положення про дошкільний навчальний заклад, затвердженого  постановою Кабінету Міністрів України від  12.03.2003 року № 305, заслухавши інформацію начальника фінансово господарського відділу Сокальської міської ради Ділай Л.М про стан фінансування закладів  дошкільної освіти м.Сокаля, з метою раціонального використання бюджетних коштів та проведення ремонтних робіт в закладах  дошкільної освіти,  сесія  міської   ради , -
В И Р І Ш И Л А  :
1. Призупинити навчально-виховний процес у  закладах  дошкільної освіти м.Сокаля №  1,5,7  на період з 03.06.2019 року по 02.07.2019  року включно.
2. Призупинити навчально-виховний процес у  закладах  дошкільної освіти м.Сокаля № 8,9  на період з 03.07.2019 року по 30.07.2019 року включно.
3. Директорам закладів  дошкільної освіти  м.Сокаля:
3.1. До 31 травня 2019 року розробити методику тимчасового переведення дітей з закладів дошкільної освіти м.Сокаль, що призупиняють роботу до тих, які продовжують роботу.
3.2. До 31 травня 2019 року провести відповідну роботу із батьками дітей, щодо написання заяв про бажання відвідувати заклади  дошкільної освіти м.Сокаль № 8,9 дітьми, які відвідують заклад  дошкільної освіти м.Сокаль № 1,5,7 у червні 2019 року та закладів  дошкільної освіти м.Сокаль № 1,5,7 дітьми, які відвідують заклади  дошкільної освіти м.Сокаль  № 8, 9 у липні 2019 року.
4. Директорам закладів  дошкільної освіти, за погодженням із міським головою м.Сокаля, залишити у закладах мінімальну кількість працівників для проведення ремонтних робіт.
5. Директорам закладів  дошкільної освіти м.Сокаля на час призупинення роботи забезпечити охорону матеріальних цінностей та виконання відповідних ремонтних робіт.
6. Контроль за виконанням цього рішення покласти на начальника фінансово господарського відділу Сокальської міської ради Ділай Л.М

Міський  голова                                                                           Вадим КОНДРАТЮК

 

^

Міська рада
Сокальська міська рада

освіта

На крилах успіху урочиста академія з нагоди завершення навчального року в Сокальсьому будинку дитячої та юнацької творчості
На крилах успіху урочиста академія з нагоди завершення навчального року в Сокальсьому будинку дитячої та юнацької творчості

"На крилах успіху" під такою назвою проходила урочиста академія з нагоди завершення навчального року в Сокальсьому будинку дитячої та юнацької nворчості та нагородження переможців і призерів конкурсів та фестивалів.

Цей захід дав змогу присутнім поринути у дивовижний світ мистецтва та дитячої творчості. А розпочалось усе із привітання та благословення від отця Михайла Ментуха.
На свято до талановитої молоді завітали заступник голови Сокальської районної ради Василь Бойко, голова Сокальської райдержадміністрації Андрій Дяченко, керівник апарату райдержадміністрації Віра Левандовська, головний спеціаліст організаційно-юридичного відділу Сокальської районної ради Юлія Кулик, депутат Львівської обласної ради Сергій Касян, директор «Центру з обслуговування закладів освіти Сокальського району» Микола Мисак, начальник Відділу культури СРДА Руслана Антонюк,  начальник методкабінету Галина Гібляк та ін. Посадовці привітали педагогів та вихованців районного будинку дитячої творчості та вручили грамоти.
Під час святкового концерту творчі колективи районного будинку дитячої творчості продемонстрували глядачам свої творчі надбання. Неповторна енергетика, палкий темперамент, оригінальна манера виконання номерів зібрала велику кількість гостей у залі.  Учасники святкового дійства дивували своїм талантом, майстерністю, професіоналізмом. Усі серйозно готувалися, адже успіх кожного колективу – це спільне досягнення творчих керівників, вихованців та батьків.

Директор закладу Марія Поліщук, вітаючи присутніх, наголосила на тому, що їх вихованці незвичайні та особливі діти і подякувала їм за наполегливість, працьовитість, творчу фантазію та ентузіазм. Відзначила, що гуртківці неодноразово є призерами конкурсів різних рівнів. 650 гуртківців займаються у 45 групах. Свої знання та вміння  юним вихованцям передають 10 педагогів-позашкільників.  З них 2 мають звання «Народний умілець». У 2019 році 2 педагогів стали призерами обласного етапу конкурсу «Джерело творчості», а один викладач – переможцем районного конкурсу молодих педагогів «Надія». Два художні колективи: вокальний колектив «Кришталь» та хореографічний колектив «Престиж» підтвердили звання зразковий.
А далі вихованці Будинку творчості подарували присутнім святковий концерт, під час якого вручались відзнаки кращим вихованцям.

Правду кажуть, що кожна дитина талановита по своєму. А кожен дар в дитині – це як зернинка, яка перед тим як виросте у велике дерево і віддасть свої солодкі плоди, спочатку потрібно посадити у землю, поливати, оберігати і любити, так би мовити, створити всі умови для успішного росту та розвитку. Дуже приємно, що у нашому районі так багато талановитих, щирих і відкритих педагогів, котрі готові усю свою душу вкладати у вихованців.
Річні підсумки наполегливої праці підбито, тож бажаємо  вихованцям і вчителям гарно віддихнути на канікулах і з нового навчального року впевненик кроком крокувати до нових досягнень.

На крилах успіху урочиста академія з нагоди завершення навчального року в Сокальсьому будинку дитячої та юнацької творчості
На крилах успіху урочиста академія з нагоди завершення навчального року в Сокальсьому будинку дитячої та юнацької творчості
На крилах успіху урочиста академія з нагоди завершення навчального року в Сокальсьому будинку дитячої та юнацької творчості
На крилах успіху урочиста академія з нагоди завершення навчального року в Сокальсьому будинку дитячої та юнацької творчості
На крилах успіху урочиста академія з нагоди завершення навчального року в Сокальсьому будинку дитячої та юнацької творчості
На крилах успіху урочиста академія з нагоди завершення навчального року в Сокальсьому будинку дитячої та юнацької творчості
На крилах успіху урочиста академія з нагоди завершення навчального року в Сокальсьому будинку дитячої та юнацької творчості
На крилах успіху урочиста академія з нагоди завершення навчального року в Сокальсьому будинку дитячої та юнацької творчості
На крилах успіху урочиста академія з нагоди завершення навчального року в Сокальсьому будинку дитячої та юнацької творчості
На крилах успіху урочиста академія з нагоди завершення навчального року в Сокальсьому будинку дитячої та юнацької творчості
На крилах успіху урочиста академія з нагоди завершення навчального року в Сокальсьому будинку дитячої та юнацької творчості
На крилах успіху урочиста академія з нагоди завершення навчального року в Сокальсьому будинку дитячої та юнацької творчості
На крилах успіху урочиста академія з нагоди завершення навчального року в Сокальсьому будинку дитячої та юнацької творчості
На крилах успіху урочиста академія з нагоди завершення навчального року в Сокальсьому будинку дитячої та юнацької творчості
На крилах успіху урочиста академія з нагоди завершення навчального року в Сокальсьому будинку дитячої та юнацької творчості
На крилах успіху урочиста академія з нагоди завершення навчального року в Сокальсьому будинку дитячої та юнацької творчості
На крилах успіху урочиста академія з нагоди завершення навчального року в Сокальсьому будинку дитячої та юнацької творчості
На крилах успіху урочиста академія з нагоди завершення навчального року в Сокальсьому будинку дитячої та юнацької творчості
На крилах успіху урочиста академія з нагоди завершення навчального року в Сокальсьому будинку дитячої та юнацької творчості
На крилах успіху урочиста академія з нагоди завершення навчального року в Сокальсьому будинку дитячої та юнацької творчості
На крилах успіху урочиста академія з нагоди завершення навчального року в Сокальсьому будинку дитячої та юнацької творчості
На крилах успіху урочиста академія з нагоди завершення навчального року в Сокальсьому будинку дитячої та юнацької творчості
На крилах успіху урочиста академія з нагоди завершення навчального року в Сокальсьому будинку дитячої та юнацької творчості
На крилах успіху урочиста академія з нагоди завершення навчального року в Сокальсьому будинку дитячої та юнацької творчості
~14~

^

Юлія Сорочук
_

суспільство

 Варязькій школі урочисто відкрито актову залу
Варязькій школі урочисто відкрито актову залу

У Варязькій школі урочисто відкрито актову залу

24 травня у Варязькій ЗШ І-ІІІ ступенів відбулося урочисте відкриття актової зали. Освятив приміщення декан Сокальського деканату УГКЦ отець Петро Звір. Педагогічний та учнівський колективи привітали голова Сокальської райдержадміністрації Андрій Дяченко, керівник Сокальського Центру обслуговування закладів освіти Микола Мисак, депутат обласної ради Сергій Касян, директор навчального закладу Ярослав Гаврилів, директори шкіл, батьки. Депутати районної ради виділили на облаштування актвої зали 128 тисяч гривень з районного бюджету. Власні кошти вклала й громада. Зі святковим концертом перед присутніми виступили вихованці даного навчального закладу.

^

РДА
Сокальська РДА

RAM counter
додому
написати вебмайстру http://www.sokal.lviv.ua
Всі права застережено 2005
10:57, 28 березня 2024 року
При передруці інформації у друкованому або електронному вигляді, посилання на Сокаль і Сокальщина обов'язкове.
Адміністрація порталу не несе відповідальності за зміст рекламних та інформаційних повідомлень і не завжди поділяє погляди авторів публіцистичних матеріалів
+380686916567