** неофіційна сторінка про м.Сокаль і Сокальський район
Зробити сторіку домашньою
Перейти на головну  - www.sokal.lviv.ua  /Сокаль і Сокальщина/
контактипро нас, про проект
книга гостей
Фотогалерея

Відеокаталог

Нам цікаво знати:



Безкоштовні точки доступу до мережі інтернет від Інтернет та сервіс провайдер

МІНІСТЕРСТВО ДОХОДІВ І ЗБОРІВ УКРАЇНИ

Google


 
 

Сокаль і Сокальщина : новини ::25.10.2011

НОВИНИ СОКАЛЬЩИНИ

    25 жовтень 2011 року

Пошук в новинах   

суспільство

Сокальці підтримують ініціативу свободівців з проведення земельного референдуму
 
23 жовтня 2011 року Сокальська районна організація Всеукраїнського об`єднання "Свобода" провела збори громадян з ініціювання Всеукраїнського референдуму щодо заборони торгівлі землею сільськогосподарського призначення. Збори, на яких були присутні понад 200 осіб, проходили у приміщенні Сокальського Народного дому. Учасники одностайно підтримали необхідність проведення всенародного земельного референдуму.

Голова зборів – депутат Львівської обласної ради від ВО "Свобода" Олександра Небожук зазначила: "Я впевнена в тому, що кожен з Вас відчув на собі ту політику зубожіння, виживання, яку проводить ця бандитська влада. Вони свідомо влаштовують штучний голодомор українському народові у вигляді податкового кодексу, пенсійної реформи, скорочень соціальних виплат, знищують мову та освіту, а зараз вони хочуть перейти останню межу терпіння українців, вони хочуть дозволити продавати нашу душу, адже для українця душа – це земля. Сьогодні, ми з Вами повинні робити все можливе, щоб зберегти скарб землі у наших руках".
"Продаж землі неодмінно призведе до грабунку українців. Український фермер втратить на оренді землі, держава не в змозі буде забезпечити потреби своїх громадян у продовольчих продуктах. Якщо Верховна Рада дозволить продавати землю, тоді доступ до українських чорноземів отримають іноземні фірми та бізнес-структури, зокрема, з Китаю, Росії, Ізраїлю, арабських країн тощо", – наголосив у своєму виступі Сокальської міської організації ВО "Свобода" Юрій Товарянський.
Також мешканці Сокальщини мали змогу послухати та поспілкуватися із сільським головою с.Двірці, яка розповіла про актуальність земельного мораторію та складність оформлення і отримання державних актів на землю.
Повну байдужість до питання заборони приватизації землі висловили представники місцевої адміністрації, які не забажали прийти та поспілкуватися із сокальцями.
Присутні учасники зборів висловили повну підтримку свободівцям у питанні ініціювання Всеукраїнського референдуму щодо заборони торгівлі землею сільськогосподарського призначення, проголосувавши одноголосно за визнання доцільності референдуму та створення ініціативної групи зі збору підписів громадян.
Прес-служба Сокальської районної організації ВО "Свобода"

Шклянка Богдан

^

дописувач
-

RAM counter
додому
написати вебмайстру http://www.sokal.lviv.ua
Всі права застережено 2005
14:06, 29 березня 2024 року
При передруці інформації у друкованому або електронному вигляді, посилання на Сокаль і Сокальщина обов'язкове.
Адміністрація порталу не несе відповідальності за зміст рекламних та інформаційних повідомлень і не завжди поділяє погляди авторів публіцистичних матеріалів
+380686916567