** неофіційна сторінка про м.Сокаль і Сокальський район
Зробити сторіку домашньою
Перейти на головну  - www.sokal.lviv.ua  /Сокаль і Сокальщина/
контактипро нас, про проект
книга гостей
Фотогалерея

Відеокаталог

Нам цікаво знати:



Безкоштовні точки доступу до мережі інтернет від Інтернет та сервіс провайдер

МІНІСТЕРСТВО ДОХОДІВ І ЗБОРІВ УКРАЇНИ

Google


 
 

Сокаль і Сокальщина : новини ::26.04.2010

НОВИНИ СОКАЛЬЩИНИ

    26 квітень 2010 року

Пошук в новинах   

суспільство



В неділю 25 квітня, в приміщенні дискоклубу “Вікторія” відбувся IV етап VII чемпіонату Сокальського району з гри “Що? Де? Коли?”.  В турнірі, взяли участь  15 команд, які представляли міста Сокаль, Червоноград, Великі Мости та смт. Жвирка.


Перед цим етапом на титул чемпіона Сокальського району, претендували 3 команди: “Чемпіони” (капітан - Олександр Хлєвной), “uma.net”(капітан-Лілія Дем’янович), “Деміурги” (капітан - Микола Сідельник).  З першого запитання команди включилися у боротьбу з усіх сил.  Перший  тур виграла команда “uma.net”, проте в другому її наздогнала та перегнала команда “Фенікс”. І все вирішив третій тур, який впевнено виграла команда “uma.net”.



Таким чином ця команда перервала свою серію з 11 ігор призових місць, але без жодного першого місця та стала одним з головних кандидатів на титул. Друге місце на етапі, вперше в своїй історії посіла команда, яка провела хорошу трансферну політику в міжсезоння -“Фенікс” (капітан - Богдан Лисий), лише третьою став лідер турніру - “Чемпіони”.


Отже перед останнім етап ситуація в турнірній таблиці надзвичайно заплутана-дві команди набрали по 32 бали це “Чемпіони” та “uma.net”. “Чемпіони” все ж вище за кількістю взятих питань, проте на останній грі це не матиме жодного значення, оскільки той хто буде вище в цьому етапі той і переможе, це обіцяє надзвичайно безкомпромісну боротьбу. Замикають трійку призерів з 25 балами “Деміурги”.   



Організаторами IV етапу  VІI-го  чемпіонату Сокальського району з гри “Що? Де? Коли?”  виступили Сокальська ліга інтелектуальної творчості, районний відділ освіти та відділ у справах  молоді та спорту Сокальської райдержадміністрації.


Оргкомітет чемпіонату висловлює щиру подяку спонсорам змагань-диско-клубу “Вікторія”, фірмі “Ніка, інтернет-мережі BestLink, піццерії “Фігаро, працівникам дискоклубу “Вікторія”, інформаційним партнерам ігор “Що? Де? Коли?” на теренах Сокальщини ТРК “Сокаль” і часопису “Голос з-над Бугу”, інтернет-портал  “Сокаль і Сокальщина”.


 
















Президент Сокальської ліги інтелектуальної творчості-Володимир Войтюк.

^

дописувач
-

RAM counter
додому
написати вебмайстру http://www.sokal.lviv.ua
Всі права застережено 2005
00:07, 29 березня 2024 року
При передруці інформації у друкованому або електронному вигляді, посилання на Сокаль і Сокальщина обов'язкове.
Адміністрація порталу не несе відповідальності за зміст рекламних та інформаційних повідомлень і не завжди поділяє погляди авторів публіцистичних матеріалів
+380686916567