** неофіційна сторінка про м.Сокаль і Сокальський район
Зробити сторіку домашньою
Перейти на головну  - www.sokal.lviv.ua  /Сокаль і Сокальщина/
контактипро нас, про проект
книга гостей
Фотогалерея

Відеокаталог

Нам цікаво знати:



Безкоштовні точки доступу до мережі інтернет від Інтернет та сервіс провайдер

МІНІСТЕРСТВО ДОХОДІВ І ЗБОРІВ УКРАЇНИ

Google


 
 

Сокаль і Сокальщина : новини ::26.06.2006

НОВИНИ СОКАЛЬЩИНИ

    26 червень 2006 року

Пошук в новинах   

політика

Громадянська партія “Пора” в неділю провела культурно-масовий захід для людей з особливими потребами. Сокальські активісти “Пори” та члени районної асоціації інвалідів побували в Городиловичах – селі, якого зараз немає на карті. В травні 1946 року усіх мешканців було виселено звідси, а саме село спалене.

На хвилях радіо “Сокаль” ми розповідали про трагічну історію цієї місцини. Усі мали можливість оглянути каплицю, що збудована на місці де колись стояла церква, віддати шану герою визвольних змагань Василю Кропиві, меморіал якому встановлений поряд, повернутися в розповідях до трагічних часів сумнозвісних операцій з виселення українців. Окрім того, на галявині поряд із лісом відпочивальники організували справжній похідний обід з рибною юшкою та шашликами. Після цього усі повернулися в Сокаль та взяли участь в святкуванні Дня молоді.

Асоціація інвалідів Сокальщини висловлюють щиру вдячність районній організації ГП “Пора” та особисто члену політради, депутату районної ради Ярославу Слободюку, за можливість зібратись та організацію відпочинку.

 

служба інформації ТРК “Сокаль”

^

служба інформації
ТРК "Сокаль"

культура

25 червня в м. Нововолинську великим гала концертом завершився музичний фестиваль «Молодіжна хвиля». Учасники фестивалю виборювали перемогу у трьох номінаціях: рок музика, поп музика і авторська пісня.

З великим успіхом на цьому фестивалі в номінації поп музика виступив Тарас Антонюк який здобув Гран-прі. Він представляв Сокальський РБК.

Він виконав дві пісні: «Повернись» - слова и музика Василя Салика і пісню «Ой дівчино, зоре» музика Ольги Пенюк, слова Ярослава Кортка. Аранжування пісень зробив Ігор Шибанов, педагог по вокалу Ольга Шевчук (Сокальський РБК), а допомагав йому танцювальний дует «Фієста», керівник Оксана Марущак.

Також талановитий хлопець пройшов відбірковий тур і буде представляти Сокаль на престижному музичному фестивалі «Червона рута»

^

дописувач
-

культура

У неділю Сокаль урочисто відсвяткував День молоді. На центральному майдані проходили основні масові заходи – виступ збірної команди нашого міста КВК, відтак на сцену вийшли творчі колективи Сокальщини, на суд публіки була представлена музична казка для дорослих “Чарівна шкатулка”, що поставлена за сценарієм Ярослава Кравченка театром “Експеримент” – режисер-постановник Оксана Яник. По закінчені своєрідної рок-опери з вітаннями до молоді звернулись керівництво Сокальської районної ради і адміністрації. Голова райради Олег Солодяк, І-й заст. голови РДА Олексій Кінах та депутат обласної ради Марія Христинич. Вони також привітали сокальчан з Днем конституції, 10-у річницю якої ми відзначатимемо 28 червня. Згодом, протягом години глядачів бавив наш земляк – відомий український співак Віталій Сачок. Завершенням свята стала дискотека просто неба, вже традиційно її для молоді Сокаля та гостей творив DJ White.

служба інформації ТРК “Сокаль”

^

служба інформації
ТРК "Сокаль"

суспільство

Сюрприз для молоді Сокаля у неділю підготувала коаліція громадських організацій нашого міста проекту “Добробут кожної людини – запорука демократії”. В приміщенні молодіжного центру в парку культури почала роботу дискотека. Її організацією займались протягом кількох тижнів. Волонтери проекту поприбирали і помили приміщення, до створення необхідної атмосфери долучилися усі члени коаліції, активні громадяни міста.

Вхід на дискотеку проводився за благодійні внески, які будуть скеровані на створення соціального підприємства “Міський центр молодіжного дозвілля” та забезпечення наступних заходів. Цього разу організаторам вдалося зібрати 817 грн., відповідними розрахунками з`ясуємо, що дискотеку в перший день роботи відвідало понад 270 молодих людей.

Коаліція висловлює щиру вдячність перш за все депутатам сокальської міської ради, за передачу приміщення в оренду коаліції, працівникам та керівництву міліції в особі начальника РВ УМВС Богдана Кіщука за забезпечення громадського порядку і порозуміння, а також Антону Тріфонову, який доклався до проведення заходу.

служба інформації ТРК “Сокаль”

^

служба інформації
ТРК "Сокаль"

здоров'я

У неділю, 25 червня, сталася традегія в місті Великі Мости в озері неподалік місцевої військової частини: у водоймі втопився 44-річний житель міста, – повідомили ЗІКу у Сокальському райвідділі міліції, куди надійшла інформація про виявлення тіла загиблого під час купання.

 

служба інформації ТРК “Сокаль”

^

служба інформації
ТРК "Сокаль"

RAM counter
додому
написати вебмайстру http://www.sokal.lviv.ua
Всі права застережено 2005
19:56, 28 березня 2024 року
При передруці інформації у друкованому або електронному вигляді, посилання на Сокаль і Сокальщина обов'язкове.
Адміністрація порталу не несе відповідальності за зміст рекламних та інформаційних повідомлень і не завжди поділяє погляди авторів публіцистичних матеріалів
+380686916567