** неофіційна сторінка про м.Сокаль і Сокальський район
Зробити сторіку домашньою
Перейти на головну  - www.sokal.lviv.ua  /Сокаль і Сокальщина/
контактипро нас, про проект
книга гостей
Фотогалерея

Відеокаталог

Нам цікаво знати:



Безкоштовні точки доступу до мережі інтернет від Інтернет та сервіс провайдер

МІНІСТЕРСТВО ДОХОДІВ І ЗБОРІВ УКРАЇНИ

Google


 
 

Сокаль і Сокальщина : новини ::27.09.2018

НОВИНИ СОКАЛЬЩИНИ

    27 вересень 2018 року

Пошук в новинах   

суспільство

В Сокалі відбудеться флешмоб до Дня усиновлення
В Сокалі відбудеться флешмоб до Дня усиновлення

В Сокалі відбудеться флешмоб до Дня усиновлення

28 вересня 2018 року, з 14.00 до 15.00 години на площі Січових Стрільців у місті Сокаль за організацією служби у справах дітей Сокальської райдержадміністрації відбудеться Всеукраїнська акція - флешмоб з нагоди святкування Дня усиновлення. «Усиновлення – це любов назавжди». Метою проведення даної акції є привернення особливої уваги громадян до дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, які виховуються у інтернатних закладах та чекають на усиновлення. Просимо долучитися усіх бажаючих! Будемо раді Вас бачити.

 

^

РДА
Сокальська РДА

суспільство

В Сокальській районній раді вирішували, як забезпечити теплом центральну районну лікарню
В Сокальській районній раді вирішували, як забезпечити теплом центральну районну лікарню

В Сокальській районній раді вирішували, як забезпечити теплом центральну районну лікарню

27 вересня голова Сокальської районної ради Микола Пасько провів нараду по питанню забезпечення теплопостачання центрального корпусу Сокальської центральної районної лікарні в новому опалювальному сезоні. В засіданні взяли участь головний лікар СЦРЛ Роман Швед, головний бухгалтер лікарні Ірина Степанюк та її заступник Валентина Кіх, начальник відділу управління комунальним майном Сокальської районної ради Тарас Кравчук, заступник начальника фінуправління Сокальської райдержадміністрації Олена Федюк та представники ТОВ “Енергетична ефективність України”.

В ході розмови йшлось про забезпечення теплом районної лікарні, про подальшу співпрацю медичної установи із теплопостачальним підприємством. Останнє надає послуги з постачання теплової енергії головному корпусу лікарні, використовуючи альтернативні види палива.  Працівники  Сокальської ЦРЛ висловили претензії до роботи ТОВ “Енергетична ефективність України”: недостатній температурний режим та відсутність гарячої води. Тому, на їх думку, опалювання газом дасть кращий ефект.

В свою чергу, представники ТОВ “Енергетична ефективність України” мали зовсім інше бачення щодо своєї роботи. Вони наголосили, що ціна на газ може зрости до кінця року, що суттєво вплине на фінансову ситуацію в лікарні.

Голова Сокальської районної ради Микола Пасько запропонував присутнім спільно порахувати витрати на тепло і визначитись який вид опалення буде дешевше: газове чи альтернативне. Вже на наступній зустрічі, яка відбудеться найближчими днями, і буде визначено чим опалювати головний корпус Сокальської центральної районної лікарні

^

Сокальська Районна рада
Сокальська Районна рада

суспільство

В ДП «Львіввугілля» відбулася нарада директорів
В ДП «Львіввугілля» відбулася нарада директорів

В ДП «Львіввугілля» відбулася нарада директорів

27 вересня в ДП «Львіввугілля» відбулось засідання ради директорів. Головував на ній в.о. генерального директора Олександр Сафонов.

В ході заходу було розглянуто низку питань: виконання плану з проходження гірничих виробок, вуглевидобутку за вересень поточного року та завдання на жовтень, постачання вибухових матеріалів на підприємства, відвантаження та реалізація вугільної продукції. Пріоритетним надалі залишається питання виплати заробітної плати працівникам ДП «Львіввугілля» за серпень поточного року, яке спільно з профспілками керівництво держпідприємства тримає на контролі.

Учасниками засідання ради директорів державного підприємства “Львіввугілля” були керівники шахт та допоміжних підприємств, спеціалісти апарату управління держпідприємства, голови Львівської територіальної організації профспілки працівників вугільної промисловості України Олег Турчин та Регіонального об’єднання Незалежної профспілки гірників України м.Червоноград Віталій Оніжук.
 

^

радіо Сокаль

служба інформації
ТРК "Сокаль"

RAM counter
додому
написати вебмайстру http://www.sokal.lviv.ua
Всі права застережено 2005
16:19, 29 березня 2024 року
При передруці інформації у друкованому або електронному вигляді, посилання на Сокаль і Сокальщина обов'язкове.
Адміністрація порталу не несе відповідальності за зміст рекламних та інформаційних повідомлень і не завжди поділяє погляди авторів публіцистичних матеріалів
+380686916567