** неофіційна сторінка про м.Сокаль і Сокальський район
Зробити сторіку домашньою
Перейти на головну  - www.sokal.lviv.ua  /Сокаль і Сокальщина/
контактипро нас, про проект
книга гостей
Фотогалерея

Відеокаталог

Нам цікаво знати:



Безкоштовні точки доступу до мережі інтернет від Інтернет та сервіс провайдер

МІНІСТЕРСТВО ДОХОДІВ І ЗБОРІВ УКРАЇНИ

Google


 
 

Сокаль і Сокальщина : новини ::27.10.2006

НОВИНИ СОКАЛЬЩИНИ

    27 жовтень 2006 року

Пошук в новинах   

анонс

Депутати Сокальської районної ради звернулись до Президента України Віктора Ющенка з проханням присвоїти їхньому земляку Василю Макусі звання Героя України посмертно. На останній сесії одностайно було підтримане відбповідне звернення до глави держави. Виходець із села Карова, Сокальського району в 1968 році спалив себе на знак протесту проти дій влади та введення в Чехословаччину радянських військ. Цю історію на засіданні розповів депутат районної ради Володимир Полянчук. На переконання дупутатів, Василь Макух заслуговує на гідну пам’ять. Окрім того, депутати рекомендували сільській владі Карова увіковічнити ім’я односельця в назві вулиці чи школи.

^

служба інформації
ТРК "Сокаль"

анонс

В неділю, на 12 каналі ЛТБ дивіться програму «Сокальські новини». В ній: про засідання сесії Сокальської районної ради, візит в Сокаль німецьких благодійників, 100-річчя Сокальської гімназії та багато іншого. Початок програми о 17:05.

^

служба інформації
ТРК "Сокаль"

суспільство

На 22 об’єктах району було заплановано цьогоріч провести роботи з пристосування доступу в них неповносправних людей на візках. Про це йдеться в інформації Управління економіки Сокальської РДА. Для цього було підписане спеціальне розпорядження голови адміністрації, що зроблено на виконання Указу Президента України щодо безперешкодного доступу інвалідів до закладів соціальної інфраструктури та будівель органів влади. На Сокальщині створена робоча група, яка займається питаннями облаштування пандусів, затверджені план заходів та відповідний перелік об’єктів.

За даними управління, в районі проводиться робота щодо соціального захисту інвалідів. За 9 місяців 2006 року 12 осіб, в тому числі 9 неповносправних, забеспечені централізованими путівками на санаторно-курортне лікування. На це витрачено 27 тисяч 630 грн. Виплачена компенсація на бензин, ремонт та технічне обслуговування транспортних засобів 46 інвалідам, 195 осіб отримали матеріальну допомогу. Гуманітарними автомобілями забезпечені 2-є неповносправних. 28 осіб, які потребували цього, одержали відповідні засоби реабілітації – крісло-візки, стоїки чи палиці, на суму майже 22 тисячі 700 грн.

^

служба інформації
ТРК "Сокаль"

спорт

У четвер на стадіоні «Шахтар» у Червонограді розпочались завершальні ігри розіграшу Кубку Мінпаливенерго України. Перед матчами відбулося урочисте відкриття, участь в якому взяли керівництво ДП «Львіввугілля» та шахт регіону, влада Червонограда, громадськість і ЗМІ.

Відтак, першими на поле вийшли команди шахти «Краснолиманська» і ДП «Ровеньки Антрацит» - гра закінчилась з рахунком 1:2 на користь команди з Ровеньків. Згодом футболісти ДП «Львіввугілля» зустрілися з командою ДП «Макіїввугілля». В напруженій і цікавій боротьбі наша команда перемогла своїх колег з Макіївки з рахунком 2:0. Голи забили Володимир Підкіпняк і Юрій Михальчук.

В суботу в Червонограді пройдуть фінальні ігри. Об 11 годині команди шахти «Краснолиманська» і ДП «Макіїввугілля» змагатимуться за ІІІ – IV місця, а в 14 годині розпочнеться матч за І-ІІ місця між команадами державних підприємств «Львіввугілля» і «Ровеньки Антрацит». По закінченню відбудеться урочисте нагородження команд-переможців, а також закриття Кубку.

^

служба інформації
ТРК "Сокаль"

спорт

Наталія Синишин
Наталія Синишин
01 жовтня у китайському місті Гуанчжоу завершився чемпіонат світу з боротьби.

Останніми на килимі змагалися жінки. За відсутності лідера – олімпійської чемпіонки Ірини Мерлені, яка готується стати мамою, українки спромоглися здобути лише бронзову медаль.

У вазі до 59 кілограмів на п’єдестал зійшла соснівчанка Наталія Синишин – вихованка заслуженого тренера України Олега Сазонова/Перший тренер соснівчанин Леонід Абрамов/. Синишин спершу перемогла борчиню з Казахстану Ольгу Черкашову, але в 1/8 фіналу поступилась китаянці Су Лі Х’ю, після чого виборола “бронзу”, пройшовши через горнило поєдинків “втішного фіналу”. Чемпіонкою у цій вазі стала японка Шода Аяко, яка у фінальній сутичці здолала китаянку Су Лі Х’ю.

Загалом жіночі змагання проходили за тотальної переваги японських борчинь. У вазі до 48 кг чемпіонкою світу стала представниця Країни вранішнього сонця - Ічо Ічіхара, у вазі до 51 кг Йошіда Саорі (на фото), до 63 кг – Ічо Каорі (Японія). І лише у найважчих вагових категоріях японкам довелося поступитися “золотом”. У вазі до 67 кг перемогла китаянка Джін Руї Ксю, а у вазі до 75 кг – болгарка Танка Златєва. Серед українок також можна відзначити львів’янку Олександру Когут-Бавдик (тренер – Андрій Пістун), яка фінішувала п’ятою у вазі до 51 кг. Якщо взяти до уваги, що “бронзу” в чоловічих змаганнях “вільників” здобув ще один наш земляк – Андрій Стадник (до 66 кг, тренер – Віктор Первачук), то виступ львів’ян у Гуанчжоу можна вважати успішним. Нагадаємо також, що чемпіонами світу з вільної боротьби стали натуралізований осетин Ібрагім Алдатов та запоріжець Володимир Шацьких (греко-римська боротьба), які боролися у вагових категоріях до 74 кг.

^

прес-служба
СК "Захід" м.Соснівка

RAM counter
додому
написати вебмайстру http://www.sokal.lviv.ua
Всі права застережено 2005
10:10, 29 березня 2024 року
При передруці інформації у друкованому або електронному вигляді, посилання на Сокаль і Сокальщина обов'язкове.
Адміністрація порталу не несе відповідальності за зміст рекламних та інформаційних повідомлень і не завжди поділяє погляди авторів публіцистичних матеріалів
+380686916567