** неофіційна сторінка про м.Сокаль і Сокальський район
Зробити сторіку домашньою
Перейти на головну  - www.sokal.lviv.ua  /Сокаль і Сокальщина/
контактипро нас, про проект
книга гостей
Фотогалерея

Відеокаталог

Нам цікаво знати:



Безкоштовні точки доступу до мережі інтернет від Інтернет та сервіс провайдер

МІНІСТЕРСТВО ДОХОДІВ І ЗБОРІВ УКРАЇНИ

Google


 
 

Сокаль і Сокальщина : новини ::28.02.2011

НОВИНИ СОКАЛЬЩИНИ

    28 лютий 2011 року

Пошук в новинах   

освіта


25 лютого, в приміщенні Сокальської ССЗШ №3, відбувся III етап X-го юнацького чемпіонату Сокальського району з гри “Що? Де? Коли?”.  В змаганнях взяли участь  23 команди, які представляли Сокальську гімназію, Сокальські СЗШ №2, ССЗШ №3, СЗШ №4, СЗШ №5, Червоноградський будинок учнівської творчості, Великомостівський НВК, Бутинську, Реклинецьку, Поторицьку та Сілецьку СЗШ.


Цей етап як і два попередніх виграла команда  Сокальської ССЗШ №3 - ”Окраїна”(капітан-Роман Кошівка), яка аж на 7 правильних відповідей випередила срібного призера змагань.    А ось за друге місце розгорнулася надзвичайно напружена боротьба, яку завдяки вдалому фінішному спурту, виграла команда Сокальської гімназії- “Guarana” (капітан-Олена Томчук), замкнула призову трійку команда Червоноградського Будинку учнівської творчості-  “В десятку”(капітан-Софія Ващук).

команда Guarana
команда Guarana

Отже, після трьох етапів чемпіонську інтригу можна вважати вичерпаною, оскільки команда “Окраїна” йде зі 100-відсотковим результатом, набравши 75 балів з 75 можливих.

команда Окраїна
команда Окраїна

Проте в цьому немає нічого дивного, оскільки ця команда грає в інтелектуальні ігри вже 6-й рік та в даний момент є однією з кращих команд Львівщини. а ось за друге місце боротьба обіцяє бути дуже гарячою, так як на нього претендують аж 4 команди, окрім вже загаданих команд “Guarana” та “В десятку” це команда Сокальської ССЗШ №3- “Геракли” (капітан- Володимир Хомяк) та збірна команда м. Червоноград- ”Lucky strike” (капітан-Тетяна Котик).
Так що незважаючи на відсутність чемпіонської інтриги, два наступних етапи мають подарувати цікаву боротьбу за призові місця.

команда В десятку
команда В десятку

Організаторами III-го етапу X юнацького чемпіонату Сокальського району з гри “Що? Де? Коли?”  виступили Сокальська ліга інтелектуальної творчості, районний відділ освіти та відділ у справах  молоді та спорту Сокальської райдержадміністрації.

Оргкомітет чемпіонату висловлює щиру подяку спонсорам змагань-інтернет-мережі “BestLink”, фірмі “Ніка, піццерії “Фігаро, працівникам Сокальської ССЗШ №3 та  інформаційним партнерам ігор “Що? Де? Коли?” на теренах Сокальщини ТРК “Сокаль” , інтернет-порталу “Сокаль і Сокальщина”, часопису “Голос з-над Бугу” .

Президент Сокальської ліги інтелектуальної творчості-Володимир Войтюк.

^

дописувач
-

RAM counter
додому
написати вебмайстру http://www.sokal.lviv.ua
Всі права застережено 2005
17:18, 28 березня 2024 року
При передруці інформації у друкованому або електронному вигляді, посилання на Сокаль і Сокальщина обов'язкове.
Адміністрація порталу не несе відповідальності за зміст рекламних та інформаційних повідомлень і не завжди поділяє погляди авторів публіцистичних матеріалів
+380686916567