** неофіційна сторінка про м.Сокаль і Сокальський район
Зробити сторіку домашньою
Перейти на головну  - www.sokal.lviv.ua  /Сокаль і Сокальщина/
контактипро нас, про проект
книга гостей
Фотогалерея

Відеокаталог

Нам цікаво знати:



Безкоштовні точки доступу до мережі інтернет від Інтернет та сервіс провайдер

МІНІСТЕРСТВО ДОХОДІВ І ЗБОРІВ УКРАЇНИ

Google


 
 

Сокаль і Сокальщина : новини ::28.07.2016

НОВИНИ СОКАЛЬЩИНИ

    28 липень 2016 року

Пошук в новинах   

влада

Перший заступник голови райдержадміністрації провела щочетвергову нараду
Перший заступник голови райдержадміністрації провела щочетвергову нараду

Перший заступник голови райдержадміністрації провела щочетвергову нараду

28 липня перший заступник голови Сокальської райдержадміністрації Ірина Задолинна провела нараду за участю керівника апарату Віри Білець, керівників структурних підрозділів та відділів і секторів апарату РДА. В ході наради керівники прозвітували про виконану роботу та про основні проблемні питання.

Перший заступник голови РДА висловила подяку керівникам тих підрозділів, які долучилися до проведення Еко-фестивалю у м.Сокалі. Також Ірина Задолинна наголосила на необхідності якісної підготовки матеріалів на чергову сесію районної ради.

Начальника фінансового управління зазначила, що, станом на 28 липня, бюджет району по доходах загального фонду виконано на рівні 101,5% до плану семи місяців, а районний бюджет – на 103,9%. З обласного бюджету розпочато фінансування мікропроектів.

Спеціаліст відділу агропромислового розвитку проінформувала про хід проведення жнив. Вона доповіда, що повністю зібрано озимий ячмінь – це 2762 гектари, середня врожайність 63 центнери з гектара. У багатьох господарствах приступили до збирання гороху та озимої пшениці.

За підсумками наради перший заступник голови райдержадміністрації дала відповідні доручення.

^

РДА
Сокальська РДА

влада

Голова райдержадміністрації провів робочу зустріч з директором ЛОЦСССДМ
Голова райдержадміністрації провів робочу зустріч з директором ЛОЦСССДМ

Голова райдержадміністрації провів робочу зустріч з директором ЛОЦСССДМ

28 липня голова Сокальської райдержадміністрації Олег Пелих провів робочу зустріч з директором Львівського обласного центру соціальних служб для сім`ї, дітей та молоді Ярославом Бордіяном. У зустрічі також взял участь начальник відділу соціальної роботи ЛОЦСССДМ Наталія Тибура, директор районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Наталія Хомин та начальник управління соціального захисту населення РДА Володимир Огінський. Обговорювались питання надання медико-психологічної допомоги демобілізованим учасникам АТО та членам їх родин.

Опісля, представники ЛОЦСССДМ ознайомились з роботою Центру допомоги учасникам АТО, який почав діяти з 2 березня цього року у приміщенні Сокальського територіального центру. Центр допомоги учасникам АТО утворений з метою взаємодії органів виконавчої влади, інших державних органів, органів місцевого самоврядування, волонтерських та громадських організацій, при вирішенні питань лікування, реабілітації, соціального захисту, адаптації учасників антитерористичної операції та сімей загиблих учасників АТО. < /p>

^

РДА
Сокальська РДА

економіка

Новостворені ФОП платники єдиного податку сплачують за себе єдиний внесок в розмірі, який самостійно визначили, але не менше мінімального страхового внеску
Новостворені ФОП платники єдиного податку сплачують за себе єдиний внесок в розмірі, який самостійно визначили, але не менше мінімального страхового внеску

Новостворені ФОП платники єдиного податку сплачують за себе єдиний внесок в розмірі, який самостійно визначили, але не менше мінімального страхового внеску

Відповідно до п. 4 ч. 1 ст. 4 Закону України від 08.07.2010 року №2464-VI «Про збір та облік єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування» (далі – Закон №2464) платниками єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування є фізичні особи-підприємці, в тому числі фізичні особи-підприємці платники єдиного податку.

Фізичні особи-підприємці платники єдиного податку зобов’язані сплачувати єдиний внесок, нарахований за календарний квартал, до 20 числа місяця, що настає за кварталом, за який сплачується єдиний внесок.

Згідно з п.п. 2 п. 6 розд. ІV Інструкції про порядок нарахування і сплати єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування, затвердженої наказом Міністерства фінансів України від 20.04.2015 №449 (далі – Інструкція №449), такі платники можуть сплачувати єдиний внесок у вигляді авансового платежу в розмірі, який самостійно визначили, до 20 числа кожного місяця поточного кварталу. Суми єдиного внеску, сплачені у вигляді авансових платежів, враховуються платником при остаточному розрахунку, який здійснюється ним за календарний квартал до 20 числа місяця, що настає за кварталом, за який сплачується єдиний внесок.

Для зазначеної категорії платників єдиний внесок встановлюється у розмірі 22% суми, що визначається такими платниками самостійно для себе, але не більше максимальної величини бази нарахування єдиного внеску, встановленої Законом №2464. При цьому сума єдиного внеску не може бути меншою за розмір мінімального страхового внеску.

Мінімальний страховий внесок – сума єдиного внеску, що визначається як добуток мінімального розміру заробітної плати на розмір єдиного внеску, встановлений законом на місяць, за який нараховується заробітна плата (дохід), та підлягає сплаті щомісяця.

Обов’язки платників єдиного внеску виникають, зокрема, у фізичних осіб-підприємці платників єдиного податку з дня їх державної реєстрації відповідно до Закону України від 15.05.2003 року №755-IV «Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань».

Відтак новостворені фізичні особи-підприємці платники єдиного податку сплачують за себе єдиний внесок в розмірі, який самостійно визначили, але не менше мінімального страхового внеску на місяць, в термін до 20 числа місяця, що настає за звітним кварталом.

При цьому платники можуть сплачувати єдиний внесок у вигляді авансових платежів до 20 числа кожного місяця поточного кварталу, які враховуються ними при остаточному розрахунку, що здійснюється за календарний квартал.

Начальник Сокальського відділення Червоноградської ОДПІ ГУ ДФС у Львівській області                                Наталія Жолудєва

^

Сокальська Районна рада
Сокальська Районна рада

RAM counter
додому
написати вебмайстру http://www.sokal.lviv.ua
Всі права застережено 2005
18:02, 28 березня 2024 року
При передруці інформації у друкованому або електронному вигляді, посилання на Сокаль і Сокальщина обов'язкове.
Адміністрація порталу не несе відповідальності за зміст рекламних та інформаційних повідомлень і не завжди поділяє погляди авторів публіцистичних матеріалів
+380686916567