** неофіційна сторінка про м.Сокаль і Сокальський район
Зробити сторіку домашньою
Перейти на головну  - www.sokal.lviv.ua  /Сокаль і Сокальщина/
контактипро нас, про проект
книга гостей
Фотогалерея

Відеокаталог

Нам цікаво знати:



Безкоштовні точки доступу до мережі інтернет від Інтернет та сервіс провайдер

МІНІСТЕРСТВО ДОХОДІВ І ЗБОРІВ УКРАЇНИ

Google


 
 

Сокаль і Сокальщина : новини ::28.07.2020

НОВИНИ СОКАЛЬЩИНИ

    28 липень 2020 року

Пошук в новинах   

суспільство

“ГАРЯЧІ” ВИХІДНІ НА СОКАЛЬЩИНІ: У МЕЖИРІЧЧІ ТА УГНЕВІ ЗГОРІЛИ ГОСПОДАРСЬКІ БУДІВЛІ, А У ТУДОРКОВИЧАХ – ДЕРЕВ’ЯНА ХАТА

26 липня о 08:26 до Служби порятунку “101” надійшло повідомлення про пожежу в с. Межиріччя Сокальського району на території дачного кооперативу в дерев’яній господарській будівлі, критій шифером, розміром 5×6 м.

До місця події негайно направили вогнеборців 34-ої державної пожежно-рятувальної частини м. Соснівка. На момент прибуття вогнеборців будівля була охоплена вогнем. Надзвичайники, не гаючи часу, приступили до ліквідації займання і вже 09:46 пожежу повністю ліквідовано. Вогнем знищено господарську будівлю та 2 т сіна. Завдяки оперативним діям вогнеборців врятовано 2 будівлі. Внаслідок пожежі ніхто не постраждав. Причини та обставини події встановлюються.
А в суботу, 25 липня, о 09:18 до Служби порятунку “101” надійшло повідомлення про пожежу в с. Тудорковичі Сокальського району. Пожежа виникла в дерев’яному житловому будинку, розміром 12×6 м. До місця виклику негайно виїхали рятувальники місцевої пожежної команди с. Хоробрів та 22- ої державної пожежно-рятувальної частини м. Сокаль.

Складність пожежі полягала в тому, що вогонь швидко поширювався горючими конструкціями. Також була загроза перекидання вогню на поруч розташовану господарську будівлю.
Пожежу вдалось ліквідувати о 10:00. Але вогонь встиг знищити дах на площі 40 кв.м, стіну на площі 15 кв.м та речі домашнього вжитку на площі 20 кв.м.

Внаслідок пожежі ніхто не постраждав. Обставини події та причина виникнення пожежі встановлюються.

І ще одна пожежа сталась 25 липня в місті Угнів на вул. Зеленій, 24 в дерев’яній господарській будівлі, критій шифером, розміром 10×5 м. До місця події негайно направили вогнеборців 48-го державного пожежно-рятувального поста м. Рава-Руська, а також місцева пожежна команда м. Белз. Вогнем знищено господарську будівлю на площі 40 кв.м, 3,5 куб.м вагонки, 8 т сіна. Завдяки оперативним діям вогнеборців врятовано 2 господарські будівлі.

Джерело – Головне управління ДСНС України у Львівській області

^

smartnews

дописувач_
.

RAM counter
додому
написати вебмайстру http://www.sokal.lviv.ua
Всі права застережено 2005
23:31, 28 березня 2024 року
При передруці інформації у друкованому або електронному вигляді, посилання на Сокаль і Сокальщина обов'язкове.
Адміністрація порталу не несе відповідальності за зміст рекламних та інформаційних повідомлень і не завжди поділяє погляди авторів публіцистичних матеріалів
+380686916567