** неофіційна сторінка про м.Сокаль і Сокальський район
Зробити сторіку домашньою
Перейти на головну  - www.sokal.lviv.ua  /Сокаль і Сокальщина/
контактипро нас, про проект
книга гостей
Фотогалерея

Відеокаталог

Нам цікаво знати:



Безкоштовні точки доступу до мережі інтернет від Інтернет та сервіс провайдер

МІНІСТЕРСТВО ДОХОДІВ І ЗБОРІВ УКРАЇНИ

Google


 
 

Сокаль і Сокальщина : новини ::29.08.2012

НОВИНИ СОКАЛЬЩИНИ

    29 серпень 2012 року

Пошук в новинах   

влада

голова Сокальської райдержадміністрації Наталія Карташова
голова Сокальської райдержадміністрації Наталія Карташова


Сьогодні, 29 серпня, заступник голови Львівської облдержадміністрації— керівник апарату ОДА Іван Груник в приміщенні актової зали райдержадміністрації перед активом району офіційно представив нового голову Сокальської райдержадміністрації Наталію Карташову. Зі словами подяки всім працівникам за співпрацю та злагоджену роботу у сфері покращення економічної ситуації в районі, перевиконання дохідної частини районного бюджету виступив попередній голова райдержадміністрації Микола Мисак. Новопризначений керівник району Наталія Карташова зазначила, що продовжить всі незавершені хороші справи, надалі працюватиме над питаннями покращення соціально-економічного та культурного розвитку Сокальщини, висловила готовність до співпраці з керівниками установ та підприємств району, органів місцевого самоврядування, депутатським корпусом, політичними та громадськими організаціями району. Водночас, голова районної ради Ігор Дацюк подякував Миколі Мисаку за співпрацю та привітав нового керівника Сокальської райдержадміністрації, висловив надію на те, що проблемні питання району і надалі вирішуватимуться спільно. Довідка: Наталія Карташова народилася 27 лютого 1978 року у м. Сокалі Львівської області. ЗакінчилаУжгородський національний університет, спеціальність – англійська мова та література, а також Міжрегіональну Академію управління персоналом. Працювала вчителем англійської мови у Борятинській та Ульвівській основних школах, викладачем кафедри загальноакадемічних дисциплін Львівського інституту МАУП,завідувачем Червоноградського навчально –консультаційного пункту МАУП.  До призначення на посаду працювала заступником голови Сокальської райдержадміністрації.

^

РДА
Сокальська РДА

суспільство

ЮВІЛЕЙНИЙ КУБОК НЕЗАЛЕЖНОСТІ.

В неділю 26 серпня в приміщенні диско-клубу “Вікторія” відбувся ювілейний  X Кубок Незалежності з гри “Що? Де? Коли?. Варто зазначити, що це єдиний турнір в нашій країні в якому всі запитання присвячені Україні.  На старт турніру вийшли 14 команд, які  представляли міста Київ, Львів, Луцьк, Рівне, Дубно, Сокаль, Червоноград, смт Жвирка, село  Новий Витків.

Команда <Суч. укр. літ.>
Команда <Суч. укр. літ.>

Змагання  розпочались  виконанням Державного Гімну України після якого була боротьба за титул найкращої команди цього представницького турніру. Після першого туру лідерство захопила збірна команда “Суч. укр. літ.” від якої дещо відстала команда “Післязавтра” зі Львова. Команда “Суч. укр. літ.” змогла однаково потужно пройти всю турнірну дистанцію і таки виграти Кубок Незалежності. Особливо хотілося б відзначити наполегливість Юрія Карплюка та Романа Татарина, які до того мали три срібних медалі попередніх Кубків Незалежності.

 команда <Песиголовці>
команда <Песиголовці>

“Срібло”, завдяки потужній грі в другому та третьому турах, виборола команда “Песиголовці” зі Львова. Замкнула п’єдестал пошани команда “Післязавтра”. Також в рамках турніру, відбувся фестиваль “Вільний Сокаль”, переможцем якого стала червоноградська команда    “No Limits”(капітан – Андрій Наконечний),  друге місце в команди “Фенікс”(капітан – Богдан Лисий), а третє в команди  “В десятку” (капітан – Софія Ващук).


команда <No Limits>
команда
 
команда <Післязавтра>
команда <Післязавтра>
 


Всі переможці та призери турніру були відзначені цінними призами, що стало можливим, завдяки спонсорам змагань: інтернет-мережі “BestLink” та піццерії “Фігаро”. Також оргкомітет змагань висловлює щиру подяку диско-клубу “Вікторія”, інформаційним партнерам ігор “Що? Де? Коли?” на теренах Сокальщини ТРК “Сокаль” , інтернет-порталу “Сокаль і Сокальщина” та часопису “Голос з-над Бугу” .

Організатором X  Кубку Незалежності з гри “Що? Де? Коли?”  виступили Сокальська ліга інтелектуальної творчості, районний відділ освіти та відділ у справах молоді та спорту Сокальської райдержадміністрації.


Президент Сокальської ліги інтелектуальної творчості - Володимир Войтюк.


^

дописувач
-

RAM counter
додому
написати вебмайстру http://www.sokal.lviv.ua
Всі права застережено 2005
14:55, 29 березня 2024 року
При передруці інформації у друкованому або електронному вигляді, посилання на Сокаль і Сокальщина обов'язкове.
Адміністрація порталу не несе відповідальності за зміст рекламних та інформаційних повідомлень і не завжди поділяє погляди авторів публіцистичних матеріалів
+380686916567