** неофіційна сторінка про м.Сокаль і Сокальський район
Зробити сторіку домашньою
Перейти на головну  - www.sokal.lviv.ua  /Сокаль і Сокальщина/
контактипро нас, про проект
книга гостей
Фотогалерея

Відеокаталог

Нам цікаво знати:



Безкоштовні точки доступу до мережі інтернет від Інтернет та сервіс провайдер

МІНІСТЕРСТВО ДОХОДІВ І ЗБОРІВ УКРАЇНИ

Google


 
 

Сокаль і Сокальщина : новини ::30.05.2008

НОВИНИ СОКАЛЬЩИНИ

    30 травень 2008 року

Пошук в новинах   

влада

29 травня в Сокальській райдержадміністрації відбулася нарада-семінар голів та секретарів місцевих рад району з наступним порядком денним: про підключення сільських рад до мережі Інтернет; про уточнення інформації до книги "Шляхами землі Сокальської"; інформація щодо правильності оформлення документів; про проведення спортивних змагань між радами району.

Нараду провів голова районної ради О.Солодяк. Перед присутніми також виступив т.в.о. голови райдержадміністрації І.Бережницький, який наголосив на необхідності покращення роботи місцевих рад. Голови сільських рад повинні чітко володіти інформацією про наявність майнових паїв, кількість їх померлих власників, про цілісний майновий комплекс, хто скільки орендує; чи погашені виплати за майнові паї, якщо так, то на скільки відсотків.


Райдержадміністрацією, спільно з районною радою, ведеться робота по введенню на ринок нових переробників з метою створення конкуренції, а також ведуться переговори по створенню закритого виробництва м`яса.

^

РДА
Сокальська РДА

влада

29 травня в Сокалі відбулася нарада-голів і секретарів місцевих рад району. На порядку денному було 5 питань з різним: Про підключення сільських рад до мережі Інтернет». «Про уточнення інформації до книги “Шляхами землі Сокальської”. «Інформація щодо правільності оформлення документів». «Проведення спортивних змагань між радами району».



Перш ніж розпочати нараду, згідно порядку денного, перед присутнім виступив редактор книги-пам’яті Сокальщини Богдан Нечай. Він наголосив, що всі керівники місцевих рад повинні долучитися до підготовки видання книги, подати інформацію про історичне минуле, ім’я всіх героїв, повстанців та інших, які жили та воювали на території їх рад. В іншому випадку, коли видання вийде, вже нічого змінити буде не можна і багато цікавого матеріалу не попаде на сторінки книги-пам’яті.



Заступник начальника ЦЕХу №13 ЛФ ВАТ “Укртелеком” Олександр Мартинюк розповів про можливості підключення мережі Інтернет в сільських радах, на яких умовах, за якими цінами.



Відтак тимчасово виконуючий обов’язки голови СРДА Ігор Бережницький звернувся до голів і секретарів. Він наголосив, що їх робота не організована на належному рівні, є багато недоліків в різних галузях. Зокрема це стосується сільського господарства: твариництва і молочарства. Тому були підготовлені певні пропозиції щодо покращення ситуації в данних галузях. Водночас т.в.о. наголосив, що керівники місцевих рад повинні особливу увагу приділити землі, законності оренди земельних ділянок, порядку залючення договорів-оренди тощо. Це стосується майнових паїв і цілісних майнових комплексів, які існують на території рад. Тому Ігор Бережницький дав розпорядження юридичному відділу спільно з управлінням земельних ресурсів провести перевірку на законність використання всіх земельних ділянок нашого району. Ще керівник району наголосив на незадовільній роботі Народних Домів, які в окремих радах перетворилися на місця розпивання алкоголю. Загалом, підсумовуючи свій виступ, Ігор Бережницький повідомив, що буде проводити виїзди в сільські ради, спілкуватися з мешканцями щодо їх проблем, зокрема і щодо того, як голови сприяють їх вирішенню.



Згодом до слова запросили начальника управління агропромислового розвитку СРДА Ігоря Шайногу. Продовжуючи проблемну тему, здачі селянами молока на підприємства, він повідомив, що в районі є 8 організацій, які приймають данну продукцію від населення, за низькою ціною. І вони не збираються піднімати її, а навпаки, спільними зусиллями тільки зменшують, заганяючи виробника в глухий кут. Тому треба вживати певні заходи, щоб впливати на ціну закупівлі молока – наголосив Ігор Шайнога.



Відтак, голови і секретарі заслухали інформацію Ярослава Тарасюка з приводу проведення змагань між радами району, заступника начальника управління земельних ресурсів з приводу земельних паїв, видання державних актів власникам.



^

служба інформації
ТРК "Сокаль"

RAM counter
додому
написати вебмайстру http://www.sokal.lviv.ua
Всі права застережено 2005
23:24, 28 березня 2024 року
При передруці інформації у друкованому або електронному вигляді, посилання на Сокаль і Сокальщина обов'язкове.
Адміністрація порталу не несе відповідальності за зміст рекламних та інформаційних повідомлень і не завжди поділяє погляди авторів публіцистичних матеріалів
+380686916567