** неофіційна сторінка про м.Сокаль і Сокальський район
Зробити сторіку домашньою
Перейти на головну  - www.sokal.lviv.ua  /Сокаль і Сокальщина/
контактипро нас, про проект
книга гостей
Фотогалерея

Відеокаталог

Нам цікаво знати:



Безкоштовні точки доступу до мережі інтернет від Інтернет та сервіс провайдер

МІНІСТЕРСТВО ДОХОДІВ І ЗБОРІВ УКРАЇНИ

Google


 
 

Сокаль і Сокальщина : новини ::30.08.2015

НОВИНИ СОКАЛЬЩИНИ

    30 серпень 2015 року

Пошук в новинах   

анонс

В неділю шахтарі відзначатимуть своє професійне свято

В неділю шахтарі відзначатимуть своє професійне свято
В неділю шахтарі відзначатимуть своє професійне свято

Цього року, враховуючи складну ситуацію в державі та військові дії на Сході України, День Шахтаря в Червонограді пройде без гучних святкувань та урочистостей.

Зокрема, 29 серпня о 8.00 год. в церкві Св. Варвари відбудеться панахида за загиблими та померлими шахтарями. О 10.00 відбудеться покладання квітів до пам’ятника «Загиблим шахтарям».

Наступного дня, 30 серпня о 8.00 год. по всіх церквах відбудеться Служба Божа за здоров’я шахтарів та їх родин.

Напередодні професійного свята гірників Дня шахтаря, у п’ятницю, 28 серпня в ДП «Львівугілля» та шахтах пройшли збори трудових колективів, під час яких керівники привітали працівників вугільної галузі із професійним святом, відзначили їх професійні здобутки та трудові перемоги.

Зокрема в.о. генерального директора державного підприємства «Львівугілля» Ярослав Наливайко підбив підсумки з якими вугільники Прибужжя підійшли до Дня шахтаря. 2015 рік колектив шахтарів зустріч із відсутністю державної фінансової підтримки, оновлення шахтного фонду та заборгованістю по зарплаті.

Незважаючи на усі ці виклики, в липні була піднята на-гора мільйонна тонна вугілля. План 7 місяців був виконаний на 105%. Порівняно із відповідним періодом минулого року видобуто на 184 тисячі тон більше. Такі результати дають впевненість у майбутньому вугільного басейну Львівщини. Проте основним досягненням шахтарів є не лише стабільна робота та виконання планових завдань, а збереження робочих місць.

Головною для всіх керівників повинна залишатись і промислова безпека, щоб на всіх ділянках виробництва для шахтарів були створені безпечні умови праці. Адже найціннішим є життя і здоров’я кожного гірника. На жаль цьогорічне професійне свято вугільники зустрічають в складний для країни час, адже змушені не лише підтримувати економіку України, а й захищати свою державу із зброєю в руках, наголосив керівник держпідприємства

Колектив ТРК «Сокаль»  від щирого серця вітає з професійним святом усіх, хто присвятив своє життя шахтарській справі. Миру, щастя, здоров’я, добробуту вам і вашим родинам. А тим гірникам, які сьогодні перебувають на передовій – якнайшвидшого повернення додому.

^

Радіо "Сокаль"

служба інформації
ТРК "Сокаль"

RAM counter
додому
написати вебмайстру http://www.sokal.lviv.ua
Всі права застережено 2005
12:43, 29 березня 2024 року
При передруці інформації у друкованому або електронному вигляді, посилання на Сокаль і Сокальщина обов'язкове.
Адміністрація порталу не несе відповідальності за зміст рекламних та інформаційних повідомлень і не завжди поділяє погляди авторів публіцистичних матеріалів
+380686916567