** неофіційна сторінка про м.Сокаль і Сокальський район
Зробити сторіку домашньою
Перейти на головну  - www.sokal.lviv.ua  /Сокаль і Сокальщина/
контактипро нас, про проект
книга гостей
Фотогалерея

Відеокаталог

Нам цікаво знати:



Безкоштовні точки доступу до мережі інтернет від Інтернет та сервіс провайдер

МІНІСТЕРСТВО ДОХОДІВ І ЗБОРІВ УКРАЇНИ

Google


 
 

Сокаль і Сокальщина : новини ::30.08.2016

НОВИНИ СОКАЛЬЩИНИ

    30 серпень 2016 року

Пошук в новинах   

влада

В Сокалі пройшла традиційна вівторкова нарада
В Сокалі пройшла традиційна вівторкова нарада

В Сокалі пройшла традиційна вівторкова нарада

Чергова вівторкова нарада керівників управлінь і відділів РДА, установ, закладів і підприємств району відбулась 30 серпня в Сокалі. В її ході присутні прозвітували про проведену за попередній тиждень роботу, розповіли про плани на тиждень, що триває.

Міський голова Сокаля Вадим Кондратюк повідомив про роботи, які ведуться зараз в місті. Зокрема, про прокладання водогону в селищі Жвирка, про заміну та встановлення каналізаційних люків, ремонтні роботи на так званій окружній дорозі. Мова йшла і про реалізацію заходів із водовідведення, яке місто проводитиме самостійно поряд із підрядною організацією – «Автомагістраль Південь – що кластиме на шляху асфальт.

На Сокальщині триває робота із мобілізації охочих для проходження служби за контрактом. За інформацією військового комісаріату, вже відправлено в навчальну частину в Старичах двох чоловіків, проводиться робота із іншими кандидатами, для служби у 24 бригаді в Яворові.

Представник ДП «Львіввугілля» - в.о. заступника директора з економіки та фінансів, начальник фінансового відділу Микола Мисак - розповів про роботу держпідприємства. За його словами, ситуація надалі складна, хоча із введенням трьох нових лав є сподівання на позитивні зрушення. За серпень, через негативні тенденції план видобутку і проходки виконаний на понад 60 і майже 67 % відповідно.

На енергетику також відвантажено вугілля і вугільної продукції не достатньо багато – усього 43 тисячі тон. Таким чином триває накопичення продукції на аварійних складах шахт. Зараз на них зберігається 113 тисяч тон чорного золота. Завдання, яке ставиться міністром перед керівництвом ДП «Львіввугілля» - збільшення обсягів видобутку і відвантаження вугілля на енергетичну галузь. Тоді ситуація із фінансами може бути дещо стабільнішою. Але без державної підтримки, підприємства галузі функціонувати належним чином і стабільно не зможуть.

За даними Миколи Мисака, напередодні Дня незалежності та професійного свята шахтарів була виплачена заробітна плата за червень, а також 30% за липень. Для того, аби закрити питання виплат за попередній місяць ДП «Львіввугілля» потрібні майже 58 млн грн..

^

Радіо Сокаль

служба інформації
ТРК "Сокаль"

RAM counter
додому
написати вебмайстру http://www.sokal.lviv.ua
Всі права застережено 2005
19:25, 28 березня 2024 року
При передруці інформації у друкованому або електронному вигляді, посилання на Сокаль і Сокальщина обов'язкове.
Адміністрація порталу не несе відповідальності за зміст рекламних та інформаційних повідомлень і не завжди поділяє погляди авторів публіцистичних матеріалів
+380686916567