** неофіційна сторінка про м.Сокаль і Сокальський район
Зробити сторіку домашньою
Перейти на головну  - www.sokal.lviv.ua  /Сокаль і Сокальщина/
контактипро нас, про проект
книга гостей
Фотогалерея

Відеокаталог

Нам цікаво знати:



Безкоштовні точки доступу до мережі інтернет від Інтернет та сервіс провайдер

МІНІСТЕРСТВО ДОХОДІВ І ЗБОРІВ УКРАЇНИ

Google


 
 

Сокаль і Сокальщина : новини ::31.01.2007

НОВИНИ СОКАЛЬЩИНИ

    31 січень 2007 року

Пошук в новинах   

культура

Творча зустріч

Цікава подія для літературно-мистецького об’єднання «Колос» відбулась 30 січня. В літературно-мистецькому музеї Сокальщини, що діє при Сокальській гімназії (який створила викладач літератури Оксана Васьків), відбулась творча зустріч митців Сокальщини з митцями Львова. Своє мистецтво представляли члени спілки письменників України: поетеса Ліліана Косановська, лауреат Шевченківської премії письменник Ярослав Павлюк та поет-сатирик Володимир Захожий.

Любов Бенедишин
Любов Бенедишин
Цю творчу зустріч гості зі Львова розпочали з приємної місії -- вони привітали сокальську поетесу Любов Бенедишин, яка нещодавно стала членом спілки письменників України. Це дуже радісна подія для Сокаля та для всіх членів ЛМО «Колос».


Володимир Полянчук
Володимир Полянчук
Майстерно і змістовно проводили зустріч голова сокальського ЛМО «Колос» Володимир Полянчук та його відповідальний секретар Любов Бенедишин. В.Полянчук познайомив гостей із членами ЛМО «Колос» та їх творчими здобутками. Були представлені нові видання сокальчан : четверта поетичка збірка Любові Бенедишин «По той кінець веселки», п’ята книга Ольги Пенюк - дитячий пісенник «Кольоровий дощик», перша поетична збірка Марії Козакевич «Душі моєї дзвін», исторична повість Михайла Щурко-Вігора «Станичний».

Світлана Мельничук
Світлана Мельничук
З творчим звітом виступила поетеса Світлана Мельничук, яка готує до друку свою першу збірку. Її поезія одержала схвальні відгуки від львівських гостей.



Ліліана Косановська
Ліліана Косановська
Окрасою зустрічі стали виступи львів’ян. Ліліана Косановська представляла свої чотири збірки поезій: «Незабутній вальс», «Віддзеркалення», «Незвідані горизонти», «В долонях сонця».Чудово прозвучали ці ліричні вірші у виконанні авторки.

Ярослав Павлюк
Ярослав Павлюк
Самий молодий в Україні лауреат Шевченківської премії письменник Ярослав Павлюк представляв свою історичну поему «Нічний імператор» та роман «Гладіатор». Він також розповідав про свою роботу над сценаріями до документальних фільмів «Батурин» і «Глухів». На завершення зустрічі із своїми гуморесками і сатиричними творами виступив поет-сатирик Володимир Захожий. Ця зустріч дала всім великої творчої наснаги і надихнула сокальських митців на нові творчі здобутки.

Поет, композитор Ольга Пенюк

^

дописувач
-

RAM counter
додому
написати вебмайстру http://www.sokal.lviv.ua
Всі права застережено 2005
19:55, 28 березня 2024 року
При передруці інформації у друкованому або електронному вигляді, посилання на Сокаль і Сокальщина обов'язкове.
Адміністрація порталу не несе відповідальності за зміст рекламних та інформаційних повідомлень і не завжди поділяє погляди авторів публіцистичних матеріалів
+380686916567