** неофіційна сторінка про м.Сокаль і Сокальський район
Зробити сторіку домашньою
Перейти на головну  - www.sokal.lviv.ua  /Сокаль і Сокальщина/
контактипро нас, про проект
книга гостей
Фотогалерея

Відеокаталог

Нам цікаво знати:



Безкоштовні точки доступу до мережі інтернет від Інтернет та сервіс провайдер

МІНІСТЕРСТВО ДОХОДІВ І ЗБОРІВ УКРАЇНИ

Google


 
 

Сокаль і Сокальщина :: газета "Сокальщина"

 

березень 2005 №3(65)

У номері:
 

Богдан Нечай

“Розумію, яка велика відповідальність покладена на мене”

11 березня 2005 року у переповненій сесійній залі Сокальської районної ради відбулося представлення нового голови Сокальської райдержадміністрації. Голова Львівської облдержадміністрації, народний депутат, обраний до Верховної Ради від Сокальщини, Петро Олійник зачитав Указ Президента України, підписаний 7 березня 2005 року про призначення Солодяка Олега Мироновича головою Сокальської районної державної адміністрації.


 
Іван Пелип, делегат установчого з'їзду НСНУ

Народилася партія Ющенка

5 березня 2005 року група делегатів від Сокальського району в складі: Небожук Л.І., Пелип І.О., Христинич М.І., Козира Л.Л., Хомляк Т.І., Веклин М.Т., Коробко С.М., Оніпко О.Ф., Плахтина Л.М., – були учасниками установчого з'їзду політичної партії "Народний союз Наша Україна".


 
 
Марія Петрощук-Кушпета,
політв’язень, м. Сокаль

До влади повинні прийти професіонали-патріоти

Хочу висловити свої міркування з приводу звернення медпрацівників Сокальської ЦРЛ, яке було опубліковане в газеті “Сокальщина”.


 

 
 

Заява

Голові Сокальської районної державної адміністрації п. О.М. Солодяку,
Голові депутатської комісії Сокальської районної Ради п. В.С. Козирі
Медпрацівників Сокальської ЦРЛ

 

Просимо комісію відобразити в довідці, яка буде представлена президії районної Ради, факти, які були висловлені багатьма працівниками усно під час роботи шановної комісії і, зокрема, які прозвучали у виступах на заключній зустрічі депутатської комісії з лікарським колективом 30.03.05р.


 
 

Рішення
Тимчасової комісії Сокальської районної ради

Тимчасовою комісією Сокальської районної ради у складі: Козира В.С., Гулавська М.С., Носаль П.Д., Курило Р.М., Макачка І.П., Мрочко В.В., Побережник П.Г. – з 22.03.05 р. по 30.03.05 р. було проведено перевірку звернень медичних працівників і мешканців району.


 
 
Петро Мостовий,
педіатр Белзької лікарні,
голова міського осередку НРУ

Сподіваємось на зміни в медичній службі

Останнім часом в колективі Сокальської ЦРЛ частиною медпрацівників штучно створюється нездорова атмосфера. Спочатку окремими особами здійснювалися анонімні телефонні дзвінки по лікарнях району, що Каліщук А.О. нібито вже не головний лікар. Такий дзвінок, зокрема, був у Белзьку лікарню. Потім ці чутки почали інтенсивно обростати іншою “інформацією”.


 
 
Ярослав Кравченко,
член Проводу Сокальського РО НРУ.

Нові напрямки - наступні кроки
(друкується зі скороченням)

26 березня 2005 року у сесійній залі Івано-Франківської РДА у Львові відбулася розширена Рада Львівської Крайової організації НРУ. На засіданні Ради ЛКО НРУ був присутній Голова Народного Руху України Борис Тарасюк.


 
 
Любов Хомин
м.Белз.

ТУТ ІСТОРІЯ КОЖНОМУ ДИВИТЬСЯ В ВІЧІ...

На лівому березі р.Солокії розкинулось старовинне місто Белз. Воно є не лише найдавнішим містом Галичини, але одним з найдавніших у Східній Європі. На території нашого міста ще в дохристиянські часи жили кельти. Про це свідчать архелогічні знахідки. Вчені їх датують 500 р. до н.е. Про наявність кельтів свідчить скарб золотих монет, знайдених в селі Скоморохи поблизу Сокаля.

 
 
Ганна ПАРАЦІЙ

ТЕАТР У НАШОМУ МІСТІ

27 березня Сокальський Народний дім гостинно розчинив свої двері любителям театру. Як гласила афіша, наш доморощений театр підготував виставу "Любов моя, дзвени струною...". Назва, на перший погляд, - незвична й інтригуюча, тому просторий зал Народного дому швидко заповнювався глядачами.


 
     

RAM counter
додому
написати вебмайстру http://www.sokal.lviv.ua
Всі права застережено 2005
09:33, 29 березня 2024 року
При передруці інформації у друкованому або електронному вигляді, посилання на Сокаль і Сокальщина обов'язкове.
Адміністрація порталу не несе відповідальності за зміст рекламних та інформаційних повідомлень і не завжди поділяє погляди авторів публіцистичних матеріалів
+380686916567